Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.
Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.
Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.
Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.

Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.

(0 ревюта) / Напиши ревю
  • Наличност: Да
  • Код: 11582
От този продукт се поръчва минимално к-во 6
Технически характеристики на артикул - Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см.:
Размери: 30х41см.
Материал: Картон и ПВЦ

Описание:
Draw with light - дъска за рисуване със светлина 30х41см.! Потопете се във вълшебния свят на рисуването със светлина в тъмното!
Стани истински повелител на светлината и създай свои уникални светещи в тъмното рисунки или остави тайни съобщения невидими с просто око!С помоща на специална дъска и светещ маркер ще можеш да правиш красиви рисунки с изумителни истории, да пишеш букви, цифри, думички или цели изречения!Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см., помага за развитие на детската фантазия, креативност, памет и фина моторика! С негова помощ децата бързо и лесно ще запомнят предмети, животни, букви и цифри! Помага за преодоляване на страха от тъмното, а и по забавен начин ще отвлече децата за дълго време от компютъра! Можете да прекарате безценно време със своето дете докато творите заедно!
Комплектът Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см., се състои от специална дъска, върху която е нанесено фотолуминесцентно покритие и UV писалка с диод, който свети след натискане на бутона. Изображенията ще изчезнат след 20-30 минути, но всяка следваща рисунка може да се прави върху старата, защото новата нанесена линия е по-ярка от предходните.
Как да оставите тайно съобщение?
Издърпайте капачката на маркера и с помоща на писеца, който съдържа невидима боя, върху лист хартия напишете своето тайно съобщение. То няма да се вижда, докато не осветите надписа със светлината на диода! 
Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см., не съдържа фосфор и други тежки метали! Безопасен за употреба!

Комплектът съдържа: Фотолуминесцентна дъска (Формат А4); UV Маркер с включени 3 бр. батерии; Шаблон с цифри и букви.
* Артикулът не е подходящ за деца на възраст под 3 години.

Внимание!
* Цената е за 1 брой Draw with light - Дъска за рисуване със светлина 30х41см. Минималното количество за поръчка на този артикул е 6 броя.
Technical
Размер 30 х 41 см.
Материал ПВЦ
Цвят Разноцветен
Възрастово ограничение Артикулът не е подходящ за деца на възраст под 3 години

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо            Добро
Анти бот защита
онлайн търговия на офис консумативи на едро, онлайн стоки за дома, детски играчки на едро, аксесоари за домашни любимци на едро