Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Доставка

www.shiho.bg e официален сайт на Търговска верига „ШИХО ГРУП“ ЕООД само за онлайн търгвовия на едро.
ВНИМАНИЕ: 
www.shiho.bg  НЕ Е онлайн магазин! 

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ: За да направите своята поръчка е необходимо да се регистрирате като юридическо лице, въвеждайки подробно всички данни на вашата фирма и данни за кореспонденция. Заявките за регистрация се разглеждат преди да бъдат удобрени!

Поръчка направена и потвърдена до 12:00 часа, може да бъде изпратена на същия ден. Поръчка потвърдена след 12:00 часа може да се изпрати най-рано на следващия работен ден. При вземане на стока от страна на клиента от наш склад, могат да се коментират отстъпки за поръчки на стойност над 1000 лева.


ВНИМАНИЕ!
Поръчка под 200 лева не се приема.

На описанието на всеки артикул в посочено минималното количество за поръчка. Ако посоченото минимално количество е намалено от ваша страна, то поръчката Ви няма да може да бъде завършена. След всяка поръчка, наш представител ще се свърже  с Вас за потвърждаване и уточняване на детайли за плащане и доставка. При поръчка над 1000 лева, транспортът е за наша сметка.

Повечето стоки, които предлагаме са опаковани по няколко броя,като в почето случаи бройките обявени в минималното количество за поръчка, отговарят на бройките в пакет. По-голямата част от артикулите ни се предлагат в няколко цвята и са пакетирани по равен брой от цвят/шарка. Претенция към цветове от страна клиента би оскъпила стойността на съответната стока.