Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Шихо Груп - Директен вносител на китайски и турски стоки

Шихо Груп е търговска верига, която има над 20 годишен опит и е директен вносител на китайски и турски стоки. Ние работим както на българския, така и на международния пазар.

Вярваме, че нашите клиенти и партньори заслужават не само качествени продукти, но и отлично обслужване. Затова подхождаме към тях с професионализъм, лоялност и лично отношение.

Избирайки нашите продукти, Вие можете да се възползвате от помощта на нашите консултанти. Те познават отлично нашия продуктов асортимент и ще Ви предложат отлично обслужване, коректност и продукти с най-високо качество.

Като директен вносител на китайски и турски стоки, ние сме избрали да работим единствено с доверени производители. Това са компании, които обръщат специално внимание на детайлите и могат да предложат най-добрия баланс между качество и цена. Затова ние като директен вносител на китайски и турски стоки можем да Ви гарантираме най-ниската цена.

Разбира се, избираме сами всеки един продукт и го проверяваме обстойно. Така сме сигурни, че ще останете доволни и ще получите точно това, от което имате нужда.

Благодарение на това, че сме директен вносител на китайски и турски стоки можем да Ви предложим по-голямо разнообразие от другите търговски вериги. Разполагаме с голям асортимент от домашни потреби, сувенири, дрехи, подаръци, опаковъчни материали, козметика, играчки, канцеларски материали, декорация и всичко нужно за един дом или офис.

Погрижихме се да улесним максимално Вашето пазаруване. За Вашето удобство, направихме и сезонен подбор на продукти и ги организирахме в няколко категории – коледна декорация, училищни пособия, плажни стоки и други.

Не пропускайте да се регистрирате, за да получите достъп до нашите актуални цени. Станете част от стотиците ни доволни клиенти. С Шихо Груп – директен вносител на китайски и турски стоки -Вие можете да спестите време и пари!

Търговска верига „Шихо Груп“ ще продължава да работи за Вас и Вашите нужди, заставайки зад своето име, принципи и успех!

Благодарим Ви за доверието!