Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Козметични аксесоари на едро

Имате дрогерия, козметичен или универсален магазин? Искате да предложите на клиентите си голямо разнообразие от козметични аксесоари?

Козметичните аксесоари на едро са много повече от допълнение към тоалетката. Те са практични и компактни. Улесняват нашия живот и ежедневие. Могат да служат както за поддръжка на косата и ноктите, така и за създаване на неповторима грим визия.

Доверете се на Шихо – онлайн склад за стоки на едро и ние ще Ви предложим козметични аксесоари на едро с най-добро качество на изгодни цени.

В тази категория можете да разгледате нашите козметични аксесоари на едро. Постарали сме се да Ви предложим голямо разнообразие не само от четки и гребени, но и различни типове огледала, изкуствени нокти, миглоизвивачки, четки за коса и други.

Обърнете внимание, че периодично обновяваме нашия асортимент и добавяме НОВИ продукти към нашите козметични аксесоари на едро.

Как да поръчате и да следите новите ни зареждания?

Регистрирайте се в сайта ни като юридическо лице и попълнете данните за Вашата фирма. Така ще получите достъп и до нашите ЕКСКЛУЗИВНИ цени.

Добавете желаните козметични аксесоари на едро в количката си и направете заявка за поръчка. За да поръчате успешно, трябва минималната стойност да е 200 лева и да са спазени минималните количества за поръчка на всеки продукт.

Наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърди Вашата поръчка. След обработването й, ние ще Ви я изпратим в рамките на 2-3 работни дни.

На всички поръчки на стойност над 1000 лева подаряваме БЕЗПЛАТНА доставка.

Имате въпроси за козметични аксесоари на едро или се нуждаете от консултация? Свържете се с нас на телефон: 0877 11 87 70 или имейл: shihogroup@abv.bg.

Клещи - козметични

Клещи - козметични

Код: 20164

Технически характериски на артикул Клещи - козметичниРазмер: 9см.Материал: МеталЦвят: СребристО..

Пила за нокти - 6 стъпки

Пила за нокти - 6 стъпки

Код: 20154

Технически характериски на артикул Пила за нокти - 6 стъпкиРазмер: 15,5 х 2,5 х 1,5см.Материал:..

Разделители за педикюр - 2 броя

Разделители за педикюр - 2 броя

Код: 20158

Технически характериски на артикул Разделители за педикюр - 2 брояРазмер: 14,5 х 6см.Материал: ..

Четка за бръснене 11см.

Четка за бръснене 11см.

Код: 19128

Технически характеристики на артикул - Четка за бръснене 11см.:Размер: h11см. х ⌀3,50см.Материа..

Показани са 1 до 4 от 4 (1 страници)