Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Плюшени играчки

Пренесете детския смях и незабравимите емоции и във Вашия магазин! Няма значение дали сте собственик на голяма търговска верига, склад или малък обект за детски стоки. Ние от Шихо Груп – онлайн склад за стоки на едро, сме готови да Ви предложим най-доброто.

Ние също като Вас обичаме малките приключенци и знаем, че всяко дете обича най-много игрите и забавленията. Плюшените и детските играчки са техните верни другари във всяко ново приключение. Те им осигуряват комфорт, когато са несигурни или не могат да заспят.

В тази категория можете да разгледате нашите плюшени и детски играчки на едро.

Както винаги, сме се постарали да Ви предложим най-добрата селекция на плюшени и детски играчки на едро. Заложили сме на класиката - в лицето на любимите мечета, така и на актуални животни като кучета, котки, патета, делфинчета и много други.

Постарали сме се да заложим  на разнообразие в асортимента и на високото качество и изработка. Всички плюшени играчки на едро, които ще откриете при нас, са направени от качествен плюш – напълно безопасен за деликатната детска кожа.

Това е гаранция, че Вашите малки клиенти ще останат доволни от новите си приятели.

Искате да поръчате плюшени и детски играчки на едро? Регистрирайте се в нашия сайт!

Обърнете внимание, че нашият онлайн магазин е предназначен за търговци на едро. Затова ще получите достъп до нашите цени, когато се регистрирате и попълните данните на Вашата фирма.

Всеки продукт има минимално количество за поръчка, което е отбелязано в описаниетому.

Всички заявки за поръчка трябва да са с минимална стойност от 200 лева.

Добавете избраните плюшени играчки на едро в количката и направете заявка за поръчка. Наш консултант ще се свърже с Вас за  потвърждение. След това Вашата поръчка ще бъде изпратена в срок от 2-3 дни.

На всички поръчки на стойност над 1000 лева, подаряваме БЕЗПЛАТНА доставка.

Свържете се с нас на телефон: 0877 11 87 70 или имейл: shihogroup@abv.bg.

Количката е празна!