Сайтът е предназначен за търговци на едро.
Минимална стойност за поръчка - 200 лв.

Аксесоари за домашни любимци на едро

Имате зоомагазин или предлагате аксесоари за домашни любимци? Искате да предложите на клиентите си най-доброто качество и цена? А знаете ли, че в Шихо Груп - онлайн склад за стоки на едро, можете да откриете аксесоари за домашни любимци на едро?

Ние също като Вас обичаме животните, но също така знаем колко е трудно да почистите падналата козина от мебелите и дрехите. Затова се стремим да Ви помогнем не само да зарадвате Вашите четириноги приятели, но и да почистите бързо и лесно след тях.

В тази категория можете да разгледате нашите аксесоари за домашни любимци на едро. Всеки един артикул е специално подбран от нашия екип. Така можем да Ви гарантираме, че доверявайки ни се, Вие избирате най-доброто на българския пазар!

Ние от Шихо Груп, се стараем винаги да Ви предлагаме голямо разнообразие от аксесоари за домашни любимци на едро. Постоянно актуализираме нашите наличности и добавяме нови продукти.

Как можете да направите поръчка на аксесоари за домашни любимци на едро?

Регистрирайте се в нашия сайт като юридическо лице и представете данните за Вашата фирма. Така ще получите достъп до нашите ексклузивни цени на едро.

Направете заявка за поръчка като добавите желаните аксесоари за домашни любимци на едро в количката. Общата стойност на продуктите трябва да бъде минимум 200 лева и да са спазени минималните количества за поръчка на всеки артикул.

Поръчките се осъществяват след потвърждаване на Вашата заявка за аксесоари за домашни любимци. Наш консултант ще се свърже с вас за уточняване на детайлите чрез имейл или по телефона, след което поръчката ще бъде обработена и изпратена в рамките на 2-3 работни дни.

При поръчка на стойност над 1000 лева, доставката е БЕЗПЛАТНА.

Имате въпроси или се нуждаете от консултация относно нашите аксесоари за домашни любимци?  Не се колебайте да ни потърсите на телефон: 0877 11 87 70 или имейл: shihogroup@abv.bg

Количката е празна!